Pavarea curtii cu sandstone maro

Pentru pavarea curții tale ai nevoie de un material cât mai rezistent și cu un aspect estetic deosebit, de aceea sandstone-ul maro poate fi alegerea ideală pentru această amenajare.

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă în mare parte din particule minerale sau fragmente de roci de mărimea firelor de nisip.

Este un material care oferă multe beneficii semnificative, atât practice cât și estetice. Pavelele din sandstone maro sunt versatile, durabile și ușor de instalat. În plus, acestea vin în diferite dimensiuni și sunt extrem de rezistente la uzură. Pavajul de sandstone maro din curtea ta va face față fără probleme oricăror factori meteorologici, fie că e vorba de temperaturi, umiditate, precipitații sau radiația solară. Natura poroasă a sandstone-ului facilitează percolarea apei. De asemenea, sandstone-ul are o rezistență ridicată la alunecare în mod natural, ceea ce îl face excelent pentru pavarea curții tale.

Sandstone-ul maro se poate adapta cu ușurință la orice tip de curte, datorită versatilității oferite de culoarea sa neutră. Mixul de nuanțe calde din sandstone-ului maro va crea o atmosferă calmă și primitoare în curtea ta, iar texturile sale distinctive îi vor da personalitate. Cei care vor vizita locuința ta vor fi impresionați de frumusețea naturală a pavajului de sandstone maro din curtea ta.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va asigura protejarea pavajului de sandstone maro din curtea ta, de orice provocări la care ar putea fi supus din cauza expunerii exterioare.

Pentru a curăța acest pavaj este recomandat ca suprafața să fie întâi măturată, iar apoi pulverizată cu săpun lichid și clătită cu un furtun cu presiune ușoară (nu utiliza un furtun de înaltă presiune, deoarece acest lucru poate deteriora piatra).

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de sandstone maro pentru pavarea curții tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.