Pardoseli de piatra cu model Herringbone 

Dacă îți dorești ca pardoselile din locuința ta să capteze atenția, în timp ce sunt durabile, amenajează pardoseli de piatră cu model Herringbone.

 

Mineralele și cristalele care alcătuiesc piatra variază în cantitate și plasare pentru a face fiecare bucată de piatră unică și frumoasă. Poți alege din următoarele tipuri de piatră: marmură, granit, ardezie, onix, travertin, sandstone și calcar. Fie că ești în căutarea unei noi pardoseli pentru bucătărie, baie, living , hol, dormitor sau exterior, aceste idei de pardoseli de piatră cu model Herringbone te vor ajuta să-ți transformi locuința.  

Model Herringbone de travertin lustruit 

În timp ce perierea travertinului îi subliniază adâncimea, lustruirea lui face ca venele sale unice să prindă viață. O pardoseală de travertin lustruit cu model Herringbone va emana eleganță în orice spațiu interior sau exterior. Folosește placi de format mai mare pentru a da un aspect actualizat unui model clasic, în timp ce suprafața lustruită sugerează o atmosferă sofisticată.  

Model Herringbone de marmură periată 

Marmura cu finisaj periat oferă o varietate de texturi și culori neconvenționale, iar folosirea acestui tip de marmură pentru pardoseli cu model Herringbone va crea amenajări cu adevărat unice. Cele mai potrivite spații interioare pentru aceste pardoseli sunt livingurile și holurile, deoarece sunt cele mai vizibile din locuință.  

Model Herringbone de sandstone scapițat supradimensionat 

Schimbarea dimensiunii unei plăci poate avea un efect dramatic asupra aspectului unei pardoseli și a unei camere. Poți folosi sandstone scapițat cu plăci de format mare, de exemplu 25 x 8 cm. Placile mai mari creează un model mai liniștit, mai subtil pe pardoseală, schimbând aspectul unui spațiu interior sau exterior. 

Pentru a avea pardoseli de piatră cu model Herringbone, intră pe www.stona.ro și alege tipul de piatră potrivit. Avem o gamă foarte variată de modele, texturi și culori care să se integreze perfect în locuința ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci cea mai bună alegere.