Pardoseala de sandstone pentru baie

Pardoseala din baie are nevoie de un material cu un aspect deosebit și durabilitate ridicată, astfel că sandstone-ul este o opțiune potrivită. 

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă în mare parte din particule minerale sau fragmente de roci de mărimea firelor de nisip.

Fiind un material natural, fiecare bucată de sandstone este unică, având culori și texturi diferite. Pardoseala din baia ta placată cu sandstone, va avea un impact vizual deosebit și va impresiona orice privitor prin intermediul texturilor sale nisipoase și a gamei de culori ce cuprinde nuanțe pământii: bej, galben, maro și roșu.

Sandstone-ul este disponibil în trei variante de finisaje: natural, lustruit sau scapițat, însă cel mai potrivit pentru placarea pardoselii din baie este cel scapițat, deoarece în urma acestui proces se obține o suprafață antiderapantă ce ascunde imperfecțiunile.

Aplicarea unui tratament de sigilare cel puțin o dată pe an, va asigura rezistența de-a lungul timpului a pardoselii tale de sandstone la traficul intens și la umezeală.

Întreținerea pardoselii placate cu sandstone se poate face cu o soluție alcătuită din apă caldă și săpun, sau cu o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro vei găsi 8 modele de sandstone din care poți să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea băii tale.. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.