Pavarea curtii cu sandstone

Atunci când vine vorba de pavarea curții tale, trebuie să ai în vedere câteva caracteristici foarte importante pentru această amenajare exterioară: rezistența cât mai ridicată, durabilitatea și aspectul estetic. Astfel că sandstoneul reprezintă o alegere foarte potrivită.

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă în mare parte din particule minerale sau fragmente de roci de mărimea firelor de nisip.

Datorită calităților pe care le oferă, atât din punct de vedere practic, cât și estetic, sandstoneul este un material foarte versatil, iar pavajul se va adapta cu ușurință la orice stil în care este amenajată curtea ta.

Frumusețea naturală a sandstoneului și disponibilitatea modelelor în tot felul de texturi și culori, cele mai întâlnite fiind: bej, galben, maro și roșu, vor asigura obținerea unui pavaj unic, ce va fi admirat de orice privitor.

Acest material este mult mai dur și mai durabil decât majoritatea alternativelor create de om. Deși nu este la fel de greu ca alte opțiuni de piatră naturală, cum ar fi granitul sau marmura, este totuși suficient de robust pentru a rezista timp de mai multe decenii, dacă este îngrijit corespunzător. Faptul că nu este la fel de greu ca alte opțiuni naturale funcționează de fapt în favoarea sandstoneului; acest lucru se datorează faptului că este mai ușor de tăiat și sculptat pentru a crea forme interesante pentru pavajul curții tale.

Textura granulată inerentă a plăcilor de sandstone finisate le face rezistente în mod natural la alunecare. Acest lucru înseamnă că sunt ideale pentru zonele exterioare expuse constant la fenomene meteo extreme. Pavajul tău de sandstone din curte va face față fără probleme factorilor externi.

Odată ce plăcile sunt instalate, acestea sunt foarte ușor de întreținut. Deoarece pavajul din curte este o zonă cu trafic intens, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mode periodic.

Curățarea pavajului de sandstone din curtea ta se poate face cu jeturi de apă, din când în când, dacă este necesar.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de sandstone pentru pavarea curții tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.