Pardoseala de travertin bej pentru dormitor

Atunci când ești în căutarea materialului potrivit pentru amenajarea pardoselii din dormitorul tău, trebuie să ai în vedere durabilitatea și aspectul estetic al acestuia. Astfel că, travertinul bej reprezintă cu siguranță o alegere potrivită.

Travertinul este o rocă sedimentară terestră, formată prin precipitarea mineralelor carbonatate din apele subterane și de suprafață sau din izvoarele termice încălzite geotermic.

Travertinul bej are un impact vizual subtil datortită acestei culori neutre, însă împreună cu texturile deosebite ale travertinului formează modele superbe ce impresionează orice privitor, Pardoseala de travertin bej va crea o atmosferă caldă și primitoare, transformând dormitorul tău în încăperea ideală pentru relaxare și odihnă.

Neutralitatea travertinului bej va oferi o versatilitate foarte ridicată atunci când vei realiza amenajarea întregului dormitor. Poți folosi doar nuanțe neutre în toată încăperea pentru un aspect calm, sau poți crea contraste interesante prin alăturarea culorilor închise pentru un aspect dramatic.

Duritatea foarte ridicată a travertinului, va oferi pardoselii tale din dormitor o durabilitate foarte ridicată în timp, fiind ideală pentru încăperile cu trafic intens. De asemenea, suprafața pardoselii nu se va zgâria, păta sau sparge.

Un tratament de sigilare aplicat la un interval de 12 luni, va menține aspectul intact al pardoselii tale de travertin bej din dormitor de-a lungul timpului.

Curățarea acestei pardoseli se poate face folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale, sau pentru o curățare în profunzime se poate folosi o soluție special concepută pentru travertin.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 50 de modele de travertin bej, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din dormitorul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București și în depozitele din județele Prahova și Alba.