Pardoseala de marmura verde pentru hol

Holul este o parte importantă a locuinței tale și are rolul de a face legătura între încăperi. Amenajarea pardosealii cu un material cu estetică deosebită cum este marmura verde, îl va face să fie în centrul atenției.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. Această piatră naturală este durabilă și are o frumusețe naturală greu de egalat de alte materiale.

Marmura verde va evoca rafinament și lux în holul tău, prin intermediul impactului său vizual impresionant. Acest tip de marmură este disponibil într-o gamă largă de modele, cu fundaluri și texturi formate din vene, în cele mai diverse nuanțe de verde. Pardoseala de marmură verde din holul tău va atrage cu siguranță admirația oricărui privitor, cu frumusețea sa ce amintește de natură. Deoarece marmura este un material translucid, atunci când va fi expusă la lumina soarelui, pardoseala de marmură verde va lumina și va crește strălucirea în holul tău.

Pardoseala din holul tău are nevoie de un material foarte durabil pentru a face față fără probleme traficului intens din acest spațiu, iar marmura verde reprezintă materialul ideal și din punct de vedere practic, nu doar estetic. De asemenea, va rezista la orice presiune externă și orice schimbare bruscă de greutate. Este un material ecologic, deoarece niciun proces chimic nu este implicat în fabricarea acestuia. De asemenea, este complet degradabil la sfârșitul vieții sale.

Suprafața pardoselii de marmură verde din holul tău va necesita aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a-i asigura rezistența în timp. Se recomandă reaplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu un mop moale va fi tot ce vei avea nevoie pentru a curăța această pardoseală. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Modelul potrivit de marmură verde te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.