Pardoseala de travertin maro pentru bucatarie

Atunci când vine vorba de amenajarea pardoselii din bucătăria ta, este foarte important ca materialul ales să aibă o rezistență cât mai ridicată, dar în același timp și un aspect estetic plăcut. O alegere foarte potrivită pentru această amenajare poate fi travertinul maro.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar care se formează la gura unor izvoare termale care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

Acest material reprezintă una din cele mai bune alegeri pentru amenajarea pardoselii din bucătărie, deoarece este foarte durabil și rezistă la traficul intens. Travertinul are o duritate comparabilă cu marmura, dar poate rezista mai bine la schimbări extreme de temperatură, spre deosebire de alte tipuri de piatră.

Sunt disponibile finisaje foarte variate pentru travertinul maro, însă finisajul mat este cel mai potrivit pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta, deoarece este antiderapant.

Travertinul are un farmec deosebit și atemporal, greu de egalat de celelalte materiale. Unul dintre cele mai atrăgătoare aspecte ale travertinului este aspectul său unic erodat. Nuanțele calde pământii ale travertinului maro vor oferi un aspect distinct și impunător pardoselii din bucătăria ta. Această pardoseală va crea o atmosferă primitoare ce te va invita să îți petreci timpul în această încăpere.

Travertinul maro este foarte versatil datorită nuanțelor sale neutre, astfel că această pardoseală va fi ușor de integrat în orice bucătărie, indiferent de stilul amenajării.

Imediat după instalarea pardoselii de travertin maro din bucătăria ta, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența la zgârieturi, pete și apă. Sigilarea se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestei pardoseli, vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid pe care o vei folosi cu un mop moale.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 30 de modele de travertin maro din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.