Pardoseala de travertin bej pentru baie

Este important să acorzi o atenție deosebită atunci când iei decizia asupra materialului potrivit pentru pardoseala din baia ta, deoarece trebuie să fie cât mai rezistentă și plăcută din punct de vedere estetic. Travertinul bej îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Travertinul este o rocă sedimentară terestră, formată prin precipitarea mineralelor carbonatate din apele subterane și de suprafață sau din izvoarele termice încălzite geotermic.

Pardoseala de travertin bej va introduce un aspect cald și luxos în baia ta, care va contribui la crearea unei atmosfere calme și relaxante. Gama variată de nuanțe și modele disponibile, oferă o versatilitate ridicată atunci când vrei să alegi travertinul bej care se potrivește cel mai bine în baia ta. Însă, acest material este versatil și din punct de vedere al culorii, neutralitatea sa fiind potrivită pentru orice paletă de culori îți dorești să folosești în baia ta.

Travertinul bej este o alegere excelentă pentru amenajarea pardoselii din baia ta, nu numai datorită avantajelor sale estetice, ci și pentru durabilitatea sa foarte ridicată și întreținerea simplă. Cel mai important avantaj practic pe care îl va oferi pardoseala de travertin bej băii tale, este rezistența sa la umiditate. Suprafața pardoselii va respinge apa, și de asemenea nu se va zgâria, păta sau crăpa, astfel că va arăta ca nouă chiar și după ce vor trece mulți ani de la instalare.

Travertinul bej este disponibil în patru tipuri majore de finisaje: antichizat, mat, lustruit și scapițat. Pe lângă tipurile de finisaje ale pardoselii, vei avea parte, de asemenea, de o mare varietate de opțiuni în ceea ce privește grosimea și dimensiunea plăcilor, ceea ce adaugă mai multă versatilitate aspectului general al băii tale.

Un tratament de sigilare aplicat imediat după instalarea pardoselii de travertin bej în baia ta, va asigura protejarea suprafeței de orice factori care pot apărea de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea sigilării în fiecare an.

Pardoseala de travertin bej din baia ta va fi ușor de curățat și cu greu va arăta pete de apă sau spumă de săpun. O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid va fi suficientă pentru a reda strălucirea acestei pardoseli.

Peste 50 de modele de travertin bej te așteaptă pe www.stona.ro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.