Pardoseala de onix pentru dormitor

Dacă îți dorești ca dormitorul tău să aibă un aspect modern și unic, amenajarea pardoselii cu onix poate fi alegerea ideală.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Această piatră naturală va înfrumuseța dormitorul tău prin intermediul varietății de texturi și culori distincte ce formează modele impresionante. Fiecare privitor va admira pardoseala ta de onix din dormitor, devenind cu siguranță elementul central al încăperii.

Suprafața onixului este compusă din fâșii de culoare ce sunt puse în valoare de transluciditatea pietrei. Astfel că pardoseala de onix va ieși în evidență atunci când va fi expusă la lumină.

Finisajul lucios evidențiază aspectul suprafeței onixului, oferind pardoselii tale o opulență pe care alte materiale nu o pot oferi. Fiecare bucată de onix este unică și dispune de venaturi ce se ramifică pe toată suprafața, formând o armonie vizuală.

Varietatea de modele în care este disponibil onixul, va permite integrarea acestei pietre naturale în orice dormitor, indiferent de stilul încăperii.

Pardoseala ta de onix va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalare, iar apoi va fi necesară reaplicarea acestui tratament la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea pardoselii de onix vei avea nevoie de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid pe care o vei folosi cu un mop sau burete moale.

Pe www.stona.ro poți alege modelul de onix potrivit pentru amenajarea pardoselii tale de onix din dormitor. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.