Pardoseala de marmura alba pentru living

Livingul tău are nevoie de un aspect clasic și luxos, pentru a deveni un spațiu confortabil unde îți poți petrece timpul pentru a te relaxa. Cea mai bună soluție este să amenajezi pardoseala cu marmură albă.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Pardoseala de marmură albă va emana frumusețe în livingul tău, impresionând privitorul prin venaturile sale ce se ramifică pe toată suprafața. De obicei, marmura albă dispune de venaturi de culoare închisă ce formează un contrast foarte plăcut.

Această piatră naturală va oferi pardoselii tale din living și avantaje practice, fiind foarte rezistentă la factorii externi. Pe timpul verii va păstra temperatura scăzută, iar pe timpul iernii va menține căldura sistemului de încălzire instalat.

Livingul este o încăpere cu trafic pietonal destul de ridicat, de aceea este important ca pardoseala ta să nu fie alunecoasă. Astfel că trebuie să ai în vedere alegerea unui finisaj antichizat, scapițat sau dăltuit, pentru ca pardoseala ta de marmură albă din living să fie antiderapantă.

Sigilarea suprafeței pardoselii tale de marmură albă în mod regulat, va ajuta la protejarea pietrei de orice eventuale deteriorări.

Pardoseala ta de marmură albă nu va avea nevoie de o întreținere complicată, pentru curățare periodică vei avea nevoie doar de o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 30 de modele de marmură albă, din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale din living. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.