Pardoseala de granit gri pentru locul de luat masa

Pentru ca locul de luat masa din locuința ta să devină un spațiu relaxant pentru a petrece timp cu cei dragi, are nevoie de o pardoseală cu aspect estetic deosebit și o rezistență ridicată. Granitul gri îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Granitul este compus din dioxid de siliciu, feldspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia il face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Pardoseala amenajată cu granit gri din locul de luat masa, va avea un aspect discret și elegant, ce va contribui la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante atunci când vei lua masa în familie. Granitul gri este disponibil într-o gamă foarte variată de modele, cu fundal în nuanțe diverse de la gri deschis la gri închis, pe care se întind texturi granulate în nuanțe contrastante de alb sau gri. Neutralitatea culorii acestui tip de granit, oferă numeroase posibilități de amenajare a celorlalte elemente din locul de luat masa.

Această pardoseală este alegerea potrivită pentru locul tău de luat masa și din punct de vedere practic, deoarece nu vei găsi un material mai dur și mai rezistent decât granitul. Suprafața foarte solidă a pardoselii de granit gri, va fi ideală pentru traficul intens din locul de luat masa. Nu va fi afectată în niciun fel de factorii externi, datorită rezistenței foarte ridicate a granitului. Deoarece granitul nu este la fel de poros ca și alte tipuri de piatră naturală, nu reține lichide sau umezeală unde bacteriile se pot așeza și răspândi, astfel că nu provoacă reacții alergice.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura rezistența în timp a pardoselii de granit gri din locul tău de luat masa. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Vei putea curăța pardoseala de granit gri cu ușurință, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru granit.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 100 de modele de granit gri pentru amenajarea pardoselii din locul tău de luat masa. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.