Pardoseala de marmura alba pentru hol

Holul reprezintă prima impresie pe care o lasă interiorul locuinței tale, de aceea materialul ales pentru amenajarea pardoselii trebuie să impresioneze prin aspectul estetic. Astfel că, marmura albă va fi cu siguranță alegerea ideală.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Eleganța și luxul pe care le emană mamura albă nu pot fi egalate de niciun alt material. Holul tău va deveni foarte sofisticat prin intermediul acestei pardoseli. Marmura albă este disponibilă într-o varietate de modele, de la alb pur la nuanțe de alb diverse ca fundal pe care se ramifică venaturi în nuanțe de gri, bej sau maro. Pardoseala de marmură albă va lumina holul tău și îi va oferi o frumusețe atemporală.

Versatilitatea foarte ridicată a marmurei albe îți va permite să amenajezi holul în numeroase moduri. Poți obține o atmosferă clasică în holul tău, prin adăugarea unor detalii de marmură neagră.

Pe lângă avantajele estetice, pardoseala de marmură albă va fi ideală pentru traficul intens din hol, deoarece va rezista fără probleme la o utilizare constantă. Durabilitatea marmurei va oferi pardoselii tale din hol o durată de viață excepțională, nefiind necesară înlocuirea acesteia în timp.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea pardoselii de marmură albă din hol, pentru a-i asigura rezistența și păstrarea aspectului estetic intact. Tratamentul se va reaplica în fiecare an.

Această pardoseală nu va avea nevoie de un proces de curățare complicat. Vei avea nevoie de un mop moale și uscat pentru îndepărtarea prafului și de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Atunci când va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru marmură.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 30 de modele de marmură albă din care îl vei putea alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din holul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.