Pardoseala de granit pentru hol

Pardoseala din holul locuinței tale are nevoie un material cu aspect estetic deosebit, deoarece este important ca acest spațiu să formeze o primă impresie cât mai bună. Granitul reprezintă una din cele mai potrivite opțiuni.

Granitul este compus din dioxid de siliciu, feldspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Frumusețea granitului va adăuga caracter și un nou nivel de eleganță holului tău. Această pardoseală va crea o ambianță plăcută și primitoare în holul tău, care va face pe oricine te vizitează să se simtă ca acasă. Granitul oferă o varietate foarte mare de culori, texturi și modele. Fiecare bucată de granit este unică, astfel că nu are cum să existe două pardoseli de granit care să arate vreodată la fel. Indiferent dacă plănuiești un decor modern sau clasic și simplu pentru holul tău, granitul este extrem de versatil și vei găsi cu ușurință modelul potrivit.

Pe lângă avantajele estetice, granitul va oferi pardoselii din holul tău și rezistența și durabilitatea de care are nevoie. Acesta este cu siguranță materialul ideal pentru amenajarea pardoselii dintr-un spațiu cu trafic atât de intens, cum este holul. Duritatea suprafeței nu va permite pardoselii să se zgârie, păteze, crape sau spargă.

Granitul poate fi finisat într-o varietate de moduri, în funcție de cerințele holului tău, astfel că poți alege din următoarele finisaje: lustruit, periat, fiamat sau buciardat.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va crește rezistența pardoselii de granit din holul tău, devenind impermeabilă și rezistentă la pete și căldură. Este recomandat să repeți tratamentul de sigilare o dată pe an.

Atunci când vei curăța această pardoseală, vei începe cu îndepărtarea tuturor resturilor, murdăriei și a prafului folosind un aspirator, o mătură cu peri moi sau un mop uscat. Apoi, vei aplica o soluție de curățare potrivită, cum ar fi apă caldă și săpun lichid, sau una special concepută pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 400 de modele de granit disponibile pentru amenajarea pardoselii din holul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.