Pardoseala de onix pentru living

Living-ul reprezintă locul în care petrecem cel mai mult timp pentru a ne relaxa, de aceea pardoseala acestui spațiu are nevoie de un material sofisticat și unic. Pardoseala de onix este cea mai potrivită pentru această amenajare, deoarece oferă un impact vizual puternic. 

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are un aspect unic datorită translucidității sale.

Suprafața onixului dispune de venaturi deosebite, ce diferă în funcție de culorile în care sunt disponibile lastrele. Gama de culori este extrem de variată, fiind alcătuită din următoarele culori: alb, negru, verde, galben, roșu și gri.

Pardoseala de onix va fi cu siguranță elementul central al livingului tău, datorită translucidității sale ce va pune în evidență culorile și venaturile unice de pe suprafața acesteia.

Pentru a se păstra în cele mai bune condiții, pardoseala de onix necesită aplicarea unui tratament de sigilare în mod periodic.

Curățarea se face ajutorul unui burete umed non abraziv împreună cu un detergent cu pH neutru, iar la final se clătește cu apă.

Poți alege din peste 10 modele de onix pe cel potrivit pentru pardoseala ta, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul din București și depozitele din județele Prahova și Alba.