Pardoseala de calcar gri pentru baie

Dacă ești în căutarea materialului ideal pentru amenajarea pardoselii din baia ta, calcarul gri reprezintă o opțiune accesibilă, clasică și durabilă.

Calcarul este o rocă sedimentară compusă în general din minerale calcite și aragonite, ce dispune de o structură compactă și masivă.

Pardoseala de calcar gri va adăuga o notă curată, confortabilă și elegantă în baia ta. Versatilitatea acestui material este uimitoare, fiind capabil să creeze o schemă caldă la fel de ușor ca una rece, în funcție de nuanță. Astfel că pardoseala de calcar gri din baia ta poate avea o atmosferă calmă și liniștită, sau plină de viață și energică. Se poate potrivi practic cu orice schemă de culori pe care ți-o dorești în baia ta.

Plăcile de calcar gri sunt dure și nu se uzează ușor, ceea ce le face candidatul perfect pentru pardoseala din baia ta. Deoarece sunt, de asemenea, moderat de moi la atingere, sunt destul de confortabile de mers pe jos. Chiar dacă se simt bine pe picioare, acest lucru nu le compromite durabilitatea, deoarece își păstrează structura mult timp. Un alt avantaj fantastic al calcarului este că adeseori adaugă valoare locuinței, deoarece este un material de lungă durată și luxos.

Această pardoseală va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura integritatea structurii sale. Cu îngrijirea și întreținerea corespunzătoare, pardoseala de calcar gri din baia ta va dura mulți ani de acum încolo.

De obicei, pardoseala de calcar gri necesită o măturare simplă și, ocazional, ștergerea cu un detergent specific. Poți folosi o soluție de curățare compusă din apă caldă și săpun lichid, sau una special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de calcar gri pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.