Avantajele pardoselilor de onix

Pardoselile de onix sunt luminoase și luxuriante și adaugă oricărui interior un aspect unic și impresionant.

Onixul este o rocă minerală carbonatică, cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce are la bază calcitul.  

Deși s-ar putea să nu fie la fel de durabile ca cele de granit, de exemplu, reprezintă totuși o opțiune excelentă pentru zonele cu trafic ușor. Aceste pardoseli sunt de obicei folosite în băi, bucătării și chiar în dormitoare. 

Popularitatea pardoselilor de onix se datorează esteticii deosebite ale acestei pietre naturale, care cuprinde o paletă bogată de culori și texturi. În continuare vom afla cele mai importante avantaje ale pardoselilor de onix, astfel încât să le poți analiza în detaliu. 

Plăcile de onix sunt foarte ușoare 

Cea mai bună parte a unei plăci de onix este greutatea redusă atunci când o compari cu alte pietre naturale precum granitul sau marmura, ceea ce înseamnă că vei putea instala pardoselile de onix în locuința ta cu ușurință. 

Aspectul deosebit 

Eleganța și luxul sunt calități pe care ți le dorești pentru pardoselile tale și acum este momentul perfect pentru onix de a interveni. Este foarte delicat și mai moale decât celelalte materiale și, prin urmare, are o valoare și o frumusețe uimitoare. 

Transluciditate 

Onixul este o piatră naturală moale la atingere și cu proprietăți de reflectare a luminii care o fac să pară și mai frumoasă. Amenajează pardoselile din locuința ta cu onix și te vei convinge de această calitate deosebită.  

Colorate și cu texturi deosebite 

Dacă îți dorești varietate, pardoselile de onix sunt cu siguranță cele mai potrivite. Această piatră naturală este foarte asemănătoare cu pietrele prețioase și are un luciu frumos. Varietatea culorilor care se regăsesc în fiecare model, împreună cu texturile fluide care curg pe toată suprafața, compun pardoseli uimitoare. 

Alege modelele potrivite de onix pentru amenajarea pardoselilor din locuința ta, accesând www.stona.ro, sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.