Pardoseala de onix pentru terasa

Dacă alegi să amenajezi pardoseala de pe terasa locuinței tale cu onix, vei obține un spațiu în aer liber cu aspect unic.

Onixul este o rocă minerală cu suprafață netedă și ușor poroasă, ce aparține de mineralele din grupa cuarțului.

Această piatră naturală are un impactul vizual impresionat, datorită modelelor sale superbe compuse din venaturi și combinații de culori deosebite. Gama de culori a onixului cuprinde nuanțe de bej, galben, roșu, maro și negru, ce alternează adesea cu benzi drepte albe.

Pardoseala de onix va emana frumusețe și eleganță, transformând terasa ta în spațiul ideal pentru relaxare în aer liber.

Transluciditatea onixului va permite luminii naturale să pătrundă în suprafața pardoselii pentru a evidenția frumusețea acesteia.

Pentru ca pardoseala ta de onix să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Această pardoseală nu va necesita o curățare complicată. Vei avea nevoie doar de un mop moale pe care îl vei folosi cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Pentru o curățare în profunzime, poți folosi o soluție special concepută pentru onix.

Pe www.stona.ro sunt disponibile peste 10 modele de onix, din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii de pe terasa ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București sau în depozitele din județele Prahova și Alba.