Pardoseala de granit pentru bucatarie

Bucătăria ta are nevoie de o pardoseală cât mai rezistentă și mai durabilă, dar care să aibă și un aspect estetic plăcut. Granitul este cu siguranță cea mai bună opțiune atunci când alegi materialul potrivit pentru această amenajare.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Întrucât acest material are un aspect estetic atât de frumos, pardoseala de granit va adăuga un farmec aparte în bucătăria ta, devenind un spațiu elegant. Această piatră naturală formează un model atrăgător prin intermediul texturilor sale granulate ce sunt dispuse sub formă de pete pe toată suprafața. Granitul este disponibil într-o gamă variată de culori: alb, albastru, bej, exotic, galben, gri, maro, negru, roșu, roz sau verde. Varietatea modelelor disponibile facilitează introducerea pardoselii în orice tip de bucătărie, indiferent de stilul general al acestui spațiu.

Dintre toate materialele disponibile pentru pardoseli, granitul are o rezistență excelentă la uzură și o durabilitate foarte crescută în timp. Pardoseala de granit din bucătăria ta va fi foarte dură și va rezista la trafic intens, și va fi, de asemenea, foarte rezistentă la pete, zgârieturi și căldură. Capacitatea sa de impermeabilizare este unică, astfel că nu va fi afectată în niciun fel de expunerea la apă și umezeală.

Pardoseala de granit din bucătăria ta poate dura zeci de ani, dacă se aplică corect și regulat un tratament de sigilare. Se recomandă aplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

Această pardoseală va avea nevoie de o curățare ușoară, fără presiuni sau substanțe chimice corozive, cum ar fi amoniacul și acizii, pentru a nu deteriora suprafața. Poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau o soluție special concepută pentru granit.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 400 de modele de granit pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.