Pardoseala de calcar pentru baie

Dacă ești în căutarea materialului potrivit pentru amenajarea pardoselii din baia ta, calcarul reprezintă opțiunea potrivită, deoarece pardoseala de calcar o va transforma într-o încăpere confortabilă și elegantă. 

Calcarul este o rocă sedimentară compusă în general din minerale calcite și aragonite, ce dispune de o structură compactă și masivă.

Culorile calcarului variază de la alb, cenușiu sau galben la maro, aceste culori pământii permit integrarea pardoselii în orice baie, indiferent de stilul acesteia.

Pardoseala de calcar este durabilă, rezistentă și confortabilă la mers, fiind foarte potrivită pentru zonele cu trafic intens. Această pardoseală va dura un timp îndelugat, dacă este sigilată corespunzător în mod periodic și întreținută cu atenție.

Întreținerea pardoselii de calcar se face prin ștergere și splălare cu soluții special destinate acestui tip de piatră. Resigilarea pardoselii o data pe an va asigura rezistența structurii sale.

Peste 60 de modele de calcar te așteaptă pe www.stona.ro, sau în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, dar și în depozitele din județele Prahova și Alba.