Pardoseala de marmura alba pentru dormitor

Cea mai bună alegere pentru a obține o pardoselală luxoasă și rafinată în dormitorul tău, este cu siguranță amenajarea cu marmură albă. 

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate. 

Eleganța marmurei albe nu poate fi egalată de celelalte materiale, asigurând un aspect clasic și o frumusețe delicată pardoselii din dormitorul tău. Acest tip de piatră poate avea un fundal alb pur sau în nuanțe care bat ușor spre bej sau gri. Fundalul este completat de texturi venate diverse, de obicei în nuanțe deschise sau închise de gri, bej, auriu sau maro. Marmura albă oferă cea mai bună versatilitate, ceea ce înseamnă că pardoseala din dormitorul tău amenajată cu acest material, se va potrivi de minune cu orice paletă de culori. Pardoseala de marmură albă din dormitorul tău va impresiona pe oricine cu calitățile sale estetice deosebite. 

Marmura albă va asigura pardoselii din dormitorul tău, și cerințele practice de care are nevoie. Fiind un material durabil și rezistent, nu va permite factorilor externi să îi deterioreze suprafața. De asemenea, placile de marmură se instalează atât de ușor, deoarece nu sunt dificil de tăiat, pur și simplu așezi fiecare placă în așa fel încât să obții pardoseala pe care ți-o dorești în dormitorul tău. Un mare avantaj al utilizării plăcilor de marmură pentru pardoseală, este că poți să instalezi un sistem de încălzire sub pardoseală, deoarece marmura este un conductor de căldură excelent. Gata cu picioarele reci în timpul iernii! 

Dacă vei aplica un tratament de sigilare în mod regulat, pardoseala de marmură albă din dormitorul tău își va păstra aspectul intact de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an. 

Pentru curățarea acestei pardoseli, vei avea nevoie doar de un detergent potrivit pentru marmură. Poți obține un astefl de detergent foarte ușor, amestecând săpun lichid de vase cu apă caldă. De asemenea, sunt disponibile soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră. 

Accesează www.stona.ro și alege din peste 50 de modele de marmură albă, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din dormitorul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.