Placarea pardoselii din bucatarie cu ardezie maro

Materialul pe care îl alegi pentru placarea pardoselii din bucătăria ta trebuie să fie în primul rând durabil, dar și cu aspect estetic deosebit. Poți opta pentru ardezie maro, deoarece îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Ardezia este o rocă de origine sedimentară, formată din argilă cu granule fine, ce s-a întărit din cauza presiunii. Este compusă din foi care se pot desface ușor în plăci subțiri.

Vei crea o atmosferă naturală și caldă cu plăcile de ardezie maro pe care le vei folosi la placarea pardoselii din bucătărie. Modelele ardezie maro sunt compuse din texturi interesante în mai multe nuanțe ale aceastei culori, formând un contrast distret și plăcut. Neutralitatea acestui tip de ardezie va facilita integrarea pardoselii în orice bucătărie, permițând alăturarea oricărei game de culori. Fiecare placă de ardezie este diferită, astfel că vei obține cu siguranță o pardoseală unică pentru bucătăria ta.

Acest material va oferi pardoselii tale din bucătărie și numeroase avantaje practice, pe lângă cele estetice. Ardezia are o durabilitate inerentă care o face rezistentă la fisuri, zgârieturi și spargeri, fiind materialul potrivit pentru amenajarea unei pardoseli cu trafic intens, cum este cea din bucătărie.

Cu un tratament de sigilare aplicat la un interval de 12 luni, pardoseala ta placată cu ardezie maro din bucătărie va dura zeci de ani și va arata excelent fără a fi necesară înlocuirea.

Această pardoseală are nevoie de o curățare cu un detergent delicat care să aibă un pH neutru. Poți folosi fie o soluție special concepută pentru ardezie, fie o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Modelul potrivit de ardezie maro te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.