Pardoseala de marmura cu finisaj lustruit pentru living

Amenajarea pardoselii din living are nevoie de un material cu un impact vizual deosebit, astfel că marmura este cu siguranță cea mai bună alegere. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. Această piatră naturală este durabilă și are o frumusețe naturală greu de egalat de alte materiale.

Pardoseala de marmură va transforma living-ul tău într-o încăpere ce va ieși în evidență prin unicitate și va emana eleganță și stil. Cu siguranță orice privitor va fi impresionat de strălucirea impresionantă a marmurei, ce oferă un aspect luxos living-ului tău.

Marmura este disponibilă într-o gamă variată de finisaje, însă cel lustruit va scoate în evidență culorile și texturile acestui material, având o suprafață foarte fină și lucioasă.

Prin intermediul gamei variate de culori, texturi și finisaje, marmura oferă living-ului tău versatilitate, fiind foarte ușor de integrat în orice living, indiferent de stilul în care este deja amenajat.

Pardoseala ta de marmură necesită aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a-i asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Întreținerea regulată a pardoselii de marmură se face prin îndepărtarea prafului cu un mop moale, iar apoi prin curățare cu o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro pentru a alege din peste 200 modele de marmură disponibile, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale din living. Vizitează-ne în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.