Ce trebuie sa stiu inainte de a achizitiona pavaje sau pardoseli

pavele si pavaje

pavaje si paveleIn cazul in care doresti sa iti amenajezi curtea cu pavaje sau sa iti decorezi casa cu paroseli din piatra naturala trebuie sa stii ca este un proces destul de dificil deoarece pe piata sunt multe firme care ofera aceste servicii. Problema este ca multe dintre acestea sunt firme “de cartier” care de cele mai multe ori ofera servicii pe masura.

Mai jos am enumerat cateva aspecte de care trebuie sa tii cont inainte sa alegi firma cu care vei colabora.

Scule si echipamente

Inainte de a alege firma care ofera servicii de pavare trebuie sa tii cont ca o firma cu utilaje si echipamente noi, profesionale este una in care poti avea incredere ca isi respecta activitatea.

Daca insa lucratorii folosesc scule vechi, este posibil ca lucrarea sa nu iasa perfect si asta nu ne dorim avand in vedere banii cheltuiti pe lucrare.

Portofoliul

Foarte important  este si portofoliul de lucrari ale companiei. Astfel vei vedea cum arata o lucrare finalizata si poti interactiona si cu alti clienti care au incheiat contract cu firma respectiva.

Contractul

Orice lucrare de acest gen necesita un contract in care sunt precizate drepturile si obligatiile clientului si al firmei. Un astfel de contract de iti va oferi siguranta ca lucrarea se va realiza intr-un anumit interval de timp si va garanta calitatea lucrarii.

Recomandari

Recomandarile sunt cele mai bune in alegerea firmei cu care vei colabora asa ca vorbeste cu diferite persoane care au apelat la astfel de firme de pavare.

Oferta

Pe internet vei gasi numeroase firme care vand si monteaza pardoseli si pavaje asa ca iti poti face o impresie despre costul lucrarii si despre materialele pe care le folosesc aceste firme.

Recomandarea noastra este sa apelezi la firme cu renume care monteaza si vand piatra naturala deoarece decorarea casei cu pardoseala este o investitie pe termen lung.