Pardoseala de ardezie pentru hol

Este important ca holul tău să fie primitor și elegant, deoarece este prima încăpere pe care tu și oaspeții tăi o vedeți atunci când intrați în locuință. Amenajarea pardoselii cu ardezie va îndeplini cu siguranță aceste cerințe.

Ardezia este o rocă de origine sedimentară, formată din argilă cu granule fine, ce s-a întărit din cauza presiunii. Este compusă din foi care se pot desface ușor în plăci subțiri.

Această piatră naturală are calități estetice impresionante ce vor schimba complet aspectul holului tău. Culorile intense ale ardeziei au un impact vizual puternic și vor atrage toate privirile, pardoseala din holul tău devenind elementul central al încăperii.

Disponibilitatea unei game variate de culori și dimensiuni ale bucăților de ardezie, va oferi o versatilitate ridicată, permițând integrarea acestui material în holul tău cu ușurință, indiferent de stilul amenajării.

În ciuda aspectului delicat, pardoseala de ardezie va fi suficient de dură pentru traficul intens din hol. Ardezia are o caracteristica foarte importantă pentru pardoseli, aceea de a fi antiderapantă în mod natural, datorită suprafeței foliate.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru ca pardoseala ta de ardezie din hol să nu-și schimbe aspectul odată cu trecerea timpului.

Această pardoseală nu va necesita o întreținere complicată, pentru curățare poți folosi o soluție special concepută pentru ardezie, sau în lipsa acesteia o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Alege modelul potrivit de ardezie, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.