Pardoseala de marmura alba pentru baie

Baia ta va avea un stil distinctiv, dacă alegi să amenajezi pardoseala cu marmură albă.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Plăcile de marmură albă au o frumusețe uimitoare, astfel că pardoseala amenajată cu acest material va transforma baia ta într-o încăpere luxoasă și elegantă, ce va rămâne în tendințe pentru întreaga sa viață. Modelele marmurei albe sunt formate dintr-un fundal alb pur sau gri deschis, pe care se ramifică venaturi contrastante de dimensiuni variate. Deoarece marmura este o piatră naturală, fiecare bucată este diferită de oricare alta, ceea ce va face ca pardoseala ta din baie să fie o piesă unică.

Marmura albă este o piatră de înaltă densitate, făcând-o, prin urmare, o alegere adecvată pentru pardoselile zonelor cu trafic intens sau utilizare continuă, cum este baia. Încorporarea pardoselii de marmură albă în baia ta înseamnă că nu va fi necesară înlocuirea plăcilor, acest material fiind foarte durabil în timp. Plăcile de marmură sunt excelente pentru pardoseala din baie datorită capacității lor de a ține apa la distanță. În cazul în care chiuveta sau cada se revarsă, plăcile de marmură vor putea împiedica scurgerea apei în podea, ceea ce ar putea cauza putrezirea.

După instalarea pardoselii de marmură albă în baia ta, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestei pardoseli poți folosi doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Alege din peste 30 de modele de marmură albă accesând www.stona.ro și vei obține pardoseala din baie pe care ți-o dorești. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.