Pardoseala de marmura bej pentru hol

Pardoseala din holul tău necesită un material cu o rezistență ridicată, dar și cu un impact vizual deosebit, astfel că marmura bej poate fi alegerea potrivită.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Pardoseala de marmură bej din holul tău va reflecta lumina care va cădea pe suprafața sa strălucitoare, cu un efect subtil de împrăștiere, devenind uimitor de discretă pentru ochi și, în esență, atrăgătoare din punct de vedere vizual. Aspectul plăcut, cald și dicret al pardoselii de marmură bej va crea o atmosferă primitoare în holul tău, iar tu și vizitatorii tăi vă veți simți confortabil în locuința ta. Holul tău va emana lux și eleganță datorită frumuseții modelelor marmurei bej, ce sunt compuse din venaturi unice în nuanțe diferite, ce se ramifică pe toată suprafața.

Prin intermediul neutralității sale, marmura bej oferă cea mai bună bază pentru formarea contrastelor în holul tău, permițând alăturarea oricărei game de culori și crearea oricărui stil de amenajare.

Marmura bej reprezintă o opțiune foarte potrivită pentru amenajarea pardoselii din hol și datorită durabilității ridicate a acestui material. Pardoseala va face față cu brio traficului intens din hol, rezistând la orice presiune externă, iar orice schimbare bruscă de greutate va putea fi manipulată ușor de acest material. Astfel că nu va trebui să-ți faci griji că pardoseala ta din hol se va zgâria, păta sau sparge.

Un tratament de sigilare aplicat imediat după instalarea pardoselii, îi va asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului. Acest tratament se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea pardoselii de marmură bej vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu un mop moale. Poți folosi și o soluție special concepută pentru marmură atunci când va fi necesară o curățare în profunzime a pardoselii.

Alege modelul potrivit de marmură bej, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.