Pardoseala de sandstone pentru terasa

Amenajarea pardoselii terasei necesită alegerea unui material durabil pentru a face față factorilor externi, dar și cu aspect estetic deosebit pentru a oferi un impact vizual exteriorului casei tale. O alegere potrivită ar fi sandstone-ul, deoarece îndeplinește cu succes aceste cerințe. 

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă în mare parte din particule minerale sau fragmente de roci de mărimea firelor de nisip.

Cele mai întâlnite culori ale sandstone-ului sunt: bej, galben, maro și roșu, iar texturile sale diverse vor oferi cu siguranță un aspect unic pardoselii de sandstone a terasei tale, fiecare bucată a acestei pietre naturale fiind diferită.

Durabilitatea sandstone-ului face ca rezistența pardoselii să fie foarte ridicată, nefiind afectată de fenomenul îngheț-dezgheț, expunere prelungită la soare sau înfiltrarea apei.

Se recomandă efectuarea anuală  a unui tratament de impermeabilizare pentru a asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii de sandstone a terasei tale.

Poți alege din 8 modele de sandstone cu finisaj lustruit, natural sau scapițat, disponibile pe www.stona.ro. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci o alegere potrivită pentru amenajarea pardoselii terasei tale.