Pavarea curtii cu sandstone bej

Curtea ta are nevoie de o pavare cu un material cât mai durabil pentru a face față provocărilor mediului exterior, dar și cu o estetică deosebită pentru a-ți înfrumuseța exteriorul locuinței. Poți opta pentru pavarea curții cu sandstone bej.

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă în mare parte din particule minerale sau fragmente de roci de mărimea firelor de nisip.

Pavarea curții cu sandstone bej îți va oferi toate cerințele de care ai nevoie pentru a avea un pavaj extrem de rezistent în timp; poate dura zeci de ani după ce a fost instalat. Natura poroasă a sandstone-ului nu va permite reținerea cantităților mari de apă în suprafață, astfel că pavajul tău va rezista foarte bine la vreme umedă și își va păstra aspectul clasic în timp. De asemenea, acest pavaj va fi foarte rezistent la îngheț, ceea ce înseamnă că nu va fi vulnerabil la daune cauzate de temperaturi extrem de scăzute.

Sandstone-ul bej va transforma pavajul din curtea ta într-o suprafață elegantă, care va atrage admirația oricărui privitor, datorită frumuseții sale naturale și atemporale. Culoarea acestui tip de sandstone va transmite o stare de calm și relaxare oricui își va petrece timpul în curtea ta.

După ce vei finaliza pavarea curții cu sandstone bej, se recomandă să aplici un tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp, dar și păstrarea aspectului intact. Tratamentul de sigilare se va repeta la un interval de 12 luni.

Curățarea acestui pavaj din curtea ta nu va fi deloc complicată. Poți obține cu ușurință o soluție de curățare potrivită pentru sandstone, prin amestecarea apei calde cu săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru sandstone.

Alege modelul potrivit de sandstone bej, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.