Pardoseala de travertin pentru terasa

Terasa din curtea locuinței tale reprezintă un loc de relaxare pentru petrecerea timpului liber, astfel că amenajarea acesteia trebuie să se facă cu un material ce are un aspect deosebit, dar și o rezistență ridicată, fiind vorba de o amenajare exterioară. Pardoseala de travertin este alegerea potrivită pentru acest tip de amenajare, deoarece îndeplinește cu succes aceste caracteristici. 

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar care se formează la gura unor izvoare termale care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

Această piatră naturală este disponibilă într-o gamă de culori calde ce variază între bej și brun, ceea ce face ca travertinul să fie foarte potrivit pentru amenajarea unui loc de relaxare.

Pardoseala de travertin pentru terasă este rezistentă la apă, la schimbările de temperatură, zgârieturi și crăpare. Finisajele travetinului cu rezistența cea mai ridicată sunt cele antichizate și mate.

Se recomandă aplicarea unui tratament de impermeabilizare imediat după instalare, pentru a asigura rezistența pardoselii de travertin de-a lungul timpului.

Poți alege din peste 90 de modele de travertin pentru amenajarea terasei tale, accesând www.Stona.ro, sau vizitând showroom-ul din București, și depozitele din județele Prahova și Alba.