Pardoseala de granit galben pentru baie

Baia ta poate avea o pardoseală cu aspect cald și plăcut, dar în același timp și cea mai bună durabilitate, dacă alegi să o amenajezi cu granit galben.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul galben este disponibil într-o varietate de modele în care fundalul are nuanțe pământii deschise sau închise de galben, ocru sau auriu, iar texturile sale granulate au dimensiuni variate și culori mai închise: gri, maro sau negru.

Pardoseala de granit galben va învălui baia ta cu reflexele nuanțelor sale bogate și strălucitoare, ce vor radia lumină și armonie. Atmosfera caldă și primitoare pe care o va crea această pardoseală în baia ta, îți va da o stare de bine și te va relaxa.

Granitul este o piatră naturală extrem de durabilă, astfel că pardoseala de granit galben din baia ta va rezista mult timp și nu va fi afectată de zgârieturile cauzate de animale, greutatea mobilierului și a traficului intens. Rezistența la căldură a granitului îl face să rămână răcoros în timpul anotimpurilor mai calde, fiind confortabil să mergi desculț pe pardoseala din baie. Această caracteristică face ca pardoseala de granit galben să fie excelentă și pentru sistemele de încălzire în timpul anotimpurilor reci.

Cu un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, această pardoseală din baia ta va fi extrem de impermeabilă și nu va avea nicio șansă de a se deteriora din cauza expunerii prelungite la apă.

Va fi ușor să păstrezi aspectul impecabil al pardoselii de granit galben din baia ta de-a lungul timpului, deoarece va trebui doar să o cureți regulat cu o soluție potrivită penru această suprafață, cum ar fi una compusă din apă caldă și săpun lichid sau una special concepută pentru granit.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 40 de modele de granit galben pentru a amenaja pardoseala pe care ți-o dorești în baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.