Pavarea curtii cu granit

Atunci când vine vorba de pavarea curții, este important să alegi un material cât mai rezistent, dar și cu un aspect deosebit. Cea mai bună alegere pentru această amenajare este granitul, deoarece îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Curtea ta pavată cu granit va avea o durabilitate extrem de ridicată, această piatră naturală fiind cel mai rezistent material disponibil. Astfel că va face față fără probleme traficului intens, atât pietonal cât și auto, dar și la fenomenele meteo extreme, fiind rezistent la temperaturi ridicate și la apă.

Granitul va oferi o calitate foarte importantă pentru pavajul din curtea ta, aceea de a fi antiderapantă. Piatra are o suprafață texturată ce nu va permite alunecarea.

Pe lângă numeroasele avantaje practice, pavarea curții tale cu granit va aduce și beneficii estetice, datorită frumuseții naturale a granitului, ce impresionează privitorul prin intermediul texturilor sale granulate. Disponibilitatea unei game variate de culori va permite inegrarea acestui pavaj în orice curte, indiferent de stilul amenajării.

Aplicarea periodică a unui tratament de sigilare, va asigura păstrarea aspectului intact al curții tale pavate cu granit.

Acest pavaj nu va necesita o întreținere complicată, cea mai la îndemână metodă de curățare fiind prin periere cu o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit pentru pavarea curții tale, din peste 350 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.