Avantajele pardoselilor de calcar

Pardoselile de calcar sunt perfecte pentru cei care își remodelează locuința, le place ideea de a avea piatră naturală, dar nu își dau seama cu exactitate ce tip de piatră ar trebui să folosească. 

Calcarul este o rocă sedimentară compusă în general din minerale calcite și aragonite, ce dispune de o structură compactă și masivă. 

Avantajele pardoselilor de calcar sunt nenumărate, iar în continuare le vom detalia pe cele mai importante. 

Prețuri competitive 

Pardoseala din piatră era folosită în trecut doar în casele impunătoare și în conace, însă în ziua de astăzi calcarul a devenit mai accesibil. Calcarul poate fi un material grozav de pardoseală pentru bucătării, băi, holuri, living și chiar dormitoare, deoarece durează o viață și se va adăuga cu adevărat la valoarea totală a unei case.  

Întreținere ușoară 

Aceste pardoseli sunt unele dintre cele mai ușor de întreținut. Curățarea lor după îndepărtarea prafului prin măturare este suficientă pentru a menține aspectul calcarului. Cu toate acestea, trebuie evitate situațiile extreme, cum ar fi animalele de companie care zgârie pardoseala, vărsarea de lichide pe această suprafață, nisipul care este târât din exterior pe pardoseală etc. 

Foarte Durabile 

Pardoselile de calcar sunt extrem de durabile, cu conditia să fie instalate cu multă grijă și respectând toate cerințele necesare.  Clădirile vechi, casele și catedralele  reprezintă o mărturie a faptului că pardoselile de calcar durează toată viața. 

Grațioase și elegante  

Orice locuință capătă o aură de eleganță și un aspect de clasă, atunci când sunt instalate pardoseli de calcar. Atractia estetică a proprietăților crește prin utilizarea plăcilor de calcar pentru pardoselile interioare sau exterioare.  

Stona îți oferă o varietate de modele de calcar pentru amenajarea pardoselilor interioare sau exterioare ale locuinței tale. Vei găsi peste 60 de modele disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.