Pardoseala de marmura alba pentru bucatarie

Cea mai bună soluție de a obține o bucătărie cu aspect clasic și elegant, este amenajarea pardoselii cu marmură albă.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Pardoseala de marmură albă va crea o atmosferă calmă și primitoare ce te va invita să petreci timp în bucătăria ta. Impactul vizual plăcut și sofisticat al acestei pardoseli va impresiona cu siguranță orice privitor. Suprafața lucioasă și strălucitoare scoate în evidență contrastul dintre fundalul alb și venaturile de culoare închisă.

Marmura albă reprezintă una din cele mai bune alegeri pentru amenajarea pardoselii din bucătărie, datorită durabilității sale, atât de necesară în această încăpere. Astfel că pardoseala ta de marmura albă va avea o rezistență ridicată împotriva zgârieturilor, petelor sau ciobirii. De asemenea, acest material este foarte potrivit pentru încăperi cu trafic intens, cum este bucătăria, făcând față fără probleme greutății aplicate pe suprafață.

Un tratament de sigilare aplicat o dată pe an, va asigura rezistența pardoselii de marmură albă de-a lungul timpului.

Pentru curățarea acestei pardoseli, vei avea nevoie de doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu un mop moale. Poți obține o curățare în profunzime a pardoselii, folosind o soluție special concepută pentru marmură.

Poți alege modelul potrivit de marmură albă, pe www.stona.ro din peste 30 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.