Idei de amenajare a pardoselilor de piatra

Pardoselile de piatră reprezintă o alegere fabuloasă, deoarece durabilitatea și frumusețea lor naturală vor aduce o amenajare elegantă și de lungă durată oricărei locuințe. Dacă ești în căutare de idei de amenajare a pardoselilor de piatră, posibilitățile sunt infinite.

 

Chiar dacă sunt folosite cel mai frecvent în bucătării, băi, holuri și livinguri, nu există niciun motiv pentru care să nu alegi pardoselile de piatra pentru dormitoare, terase, balcoane, alei etc. Având în vedere că există atât de multe tipuri de piatră și că fiecare din ele au o gamă foarte variată de culori, texturi, modele și finisaje, înseamnă că vei găsi sigur exact pardoselile care se vor potrivi perfect în locuința ta.  

Urmează să analizăm câteva dintre cele mai interesante idei de amenajare a pardoselilor de piatră. 

Adaugă farmec rustic cu o pardoseală de calcar 

Pardoseala de calcar se potrivește bine într-o bucătărie în stil rustic. Dacă ai un spațiu luminos , amenajează o pardoseală cu plăci netede de calcar într-un design unic. Calcarul va arăta incredibil împreună cu alte elemente din piatră, mobilier crem și o mulțime de finisaje și accesorii naturale.  

Baie modernă cu pardoseală de marmură albă 

Completează o baie de inspirație modernă cu o notă de lux sub formă de pardoseală de marmură albă. Nu numai că va arăta sofisticat, dar va și păstra încăperea luminoasă și mai spațioasă. 

Model unic de pardoseală cu mai multe tipuri de piatră 

Pardoseala de piatră nu trebuie să aibă neapărat plăci mari de același fel. Creează un model unic la comandă folosind plăci mai mici de piatră, cu modele sau tipuri diferite. 

Plăci mari de piatră pentru pardoseala din hol 

Căută plăci de piatră mari, de culoare deschisă cu pete mai închise pentru pardoseala din holul tău de dimensiuni reduse. Această pardoseală va face holul să arate spațios și luminos. Petele întunecate vor fi destul de îngăduitoare cu o încăpere aglomerată ca holul, în care pardoseala are parte de mult trafic și pe care se poate întâmpla des să se verse lichide. 

Dacă accesezi www.stona.ro poți alege rapid modelele potrivite pentru a pune în aplicare aceste idei de amenajare a pardoselilor de piatra din locuința ta. Vei găsi o varietate foarte mare de tipuri de piatră, cum ar fi: marmură, granit, calcar, travertin, onix, sandstone și ardezie, fiind disponibilă pentru fiecare o gamă largă de modele.