Pardoseala exterioara de granit

Pardoseala exterioară a locuinței tale trebuie să fie cât mai durabilă pentru a rezista cât mai bine în acest mediu, dar și să aibă un aspect deosebit pentru a-ți pune în valoare locuința. Granitul este cu siguranță cea mai bună alegere pentru această amenajare.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Aceasta piatră naturală se află pe locul doi ca duritate, după diamant.

Pardoseala exterioară de granit este cea mai populară alegere, datorită durității și durabilității granitului care nu pot fi egalate de celelalte materiale.Granitul are durabilitate pe viață. Pardoseala de granit exterior a locuinței tale poate dura zeci de ani atunci când este instalată și îngrijită corespunzător Nu va trebui să îți faci griji că această pardoseală se poate zgâria, păta, crăpa sau sparge. De asemenea pardoseala exterioară de granit va fi rezistentă la căldură, apă și umezeală, ceea ce înseamnă că va fi practic indestructibilă.

Din punct de vedere estetic, pardoseala exterioară de granit va avea un model atrăgător și o frumusețe naturală unică. Multitudinea de modele disponibile pentru granit, asigură găsirea celui potrivit pentru amenajarea pardoselii exterioare a locuinței tale așa cum ți-o dorești. Această pardoseală va adăuga o notă elegantă și sofisticată exteriorului locuinței tale, trezind admirația în orice privitor.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, imediat după instalarea pardoselii exterioare de granit, pentru a-i asigura păstrarea tuturor calităților practice și estetice de-a lungul timpului. Tratamentul de sigilare se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru ca pardoseala exterioară de granit a locuinței tale să arate mereu proaspătă și curată, trebuie să o cureți în mod regulat. Mai întâi mătură suprafața pentru a îndepărta praful și murdăria, iar apoi spal-o cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 600 de modele de granit. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să alegi modelul potrivit de granit, pentru amenajarea pardoselii exterioare a locuinței tale.