Pardoseala de marmura pentru dormitor

Dacă îți dorești să adaugi o notă de lux dormitorului tău, amenajarea pardoselii cu marmură este cu siguranță cea mai bună alegere, datorită frumuseții atemporale a acestei pietre naturale.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Atunci când ne gândim la frumusețea marmurei, ne vin în minte cuvinte precum, eleganță, stil, sofisticare și strălucire. Astfel că nu este de mirare că este una din cele mai populare opțiuni pentru amenajarea pardoselilor. Marmura capătă o strălucire impresionantă și o suprafață netedă odată cu efectuarea finisajului lustruit. Atunci când pardoseala de marmură va fi expusă la lumină, suprafața sa ușor translucidă va face ca dormitorul tău să fie foarte luminat și să pară mai spațios. Finisajul lustruit este cel mai folosit, însă poți opta și pentru altele, cum ar fi: antichizat, dăltuit, mat, scapițat sau periat, în cazul în care îți dorești un aspect mai neconvențional în dormitorul tău.

Această piatră naturală este disponibilă într-o gamă foarte largă de modele, texturi și culori. Acest lucru se datorează faptului că fiecare tip de marmură are o compoziție naturală unică. De aceea, pardoseala de marmură din dormitorul tău va avea un aspect distinct și nu vei găsi cu siguranță una la fel în altă locuință.

Marmura este una din cele mai bune opțiuni atunci când vine vorba amenajarea unei pardoseli durabile. Acest material de înaltă densitate este capabil să reziste la toate tipurile de presiune externă. De asemenea, poate face față cu ușurință schimbărilor bruște de greutate.

Efectuează un tratament de sigilare imediat după instalarea pardoselii de marmură din dormitorul tău, pentru a-i asigura păstrarea calităților estetice și practice în timp. Este recomandat să reaplici tratamentul în fiecare an.

Pentru curățarea acestei pardoseli, este important să folosești produse potrivite suprafeței, în rest, va fi un proces destul de ușor de făcut. Poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid sau una special concepută pentru marmură.

Intră pe www.stona.ro pentru a alege din peste 200 de modele de marmură, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din dormitorul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.