Pardoseala de marmura pentru bucatarie

Dacă ești în căutarea unui material cu un aspect elegant pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta, cea mai bună alegere este să folosești marmură. Astfel bucătăria ta va căpăta un aer sofisticat ce va impresiona orice musafir. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Pardoseala de marmură oferă bucătăriei tale culori și texturi unice, fiind disponibilă într-o varietate de culori, cum ar fi: alb, bej, roșu, maro, roz, verde, galben și negru. Texturile acestui material sunt formate din venaturi de culoare închisă în mare parte, ce se ramifică pe toată suprafața de culoare deschisă.

O calitate deosebită a marmurei este aceea de a fi translucidă, permițând luminii să pătrundă în suprafața pardoselii și să-i dea o strălucire aparte.

Datorită rezistenței sale, pardoseala de marmură este foarte potrivită pentru zone cu trafic intens, deoarece nu se va uza în urma folosirii constante. Pentru a-i asigura rezistența în timp, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic.

Este important ca pardoseala să fie antiderapantă, de aceea finisajul cel mai potrivit pentru această amenajare este cel fiamat.

Pardoseala de marmură se întreține cu ajutorul produselor de curățare special concepute pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro vei găsi peste peste 200 de modele de marmură, dar şi în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.