Avantajele pardoselilor de sandstone

Pardoselile de sandstone oferă frumusețe, durabilitate, versatilitate și rezistență la uzură., oricărui spațiu interior sau exterior. 

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă în mare parte din particule minerale sau fragmente de roci de mărimea firelor de nisip. 

Este unul din cele mai populare materiale utilizate pentru pardoseli, datorită numeroaselor sale calități estetice și practice. În continuare vom evidenția avantajele pardoselilor de sandstone: 

Frumusețe naturală 

Frumusețea este o calitate inefabilă a materialelor naturale care este evidentă și în pardoselile de sandstone. Această piatră naturală are o gamă variată de culori pământii discrete sau intense: bej, galben, maro și roșu, iar aspectul suprafeței sale are întotdeauna o senzație de pământ și rocă care poate lipsi la multe alte materiale. 

Durabilitate 

Deși nu este un material la fel de durabil ca ardezia sau granitul, pardoselile de sandstone sunt suficient de puternice pentru a rezista zeci de ani dacă sunt îngrijite corespunzător. 

Unicitate 

Deoarece sandstone-ul este format din natura însăși, culorile, modelele și nuanțele găsite în orice piesă individuală sunt complet unice și diferite. Când materialul este extras din carieră, aceasta iese în plăci uriașe, care sunt apoi prelucrate și tăiate în bucăți mai mici. Asta înseamnă că fiecare bucată din fiecare pardoseală de sanstone este o mostră aleatorie a unei mari capodopere a naturii muntoase care se întinde în întreaga lume. 

Textura  

Sandstone-ul, fiind o piatră naturală, provine din munții stâncoși și zimțați. Plăcile de pardoseală, sunt nivelate printr-un proces special numit “calibrare”. Acest proces asigură multe opțiuni pentru pardoselile de sandstone, deoarece poate fi efectuat mai mult timp pentru a șlefui plăcile în suprafețe netede sau chiar pentru a le lustrui plane și strălucitoare. 

Ușor de înlocuit:  

Deoarece pardoselile de sandstone sunt instalate în plăci sau bucăți individuale, plăcile pot fi îndepărtate și înlocuite cu relativă ușurință. Trebuie doar să te asiguri că păstrezi câteva plăci din montajul original, astfel încât să se potrivească cu pardoseala care necesită reparare. 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu o varietate de modele de sandstone pentru amenajarea pardoselilor interioare sau exterioare ale locuinței tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.