Pardoseala de travertin pentru baie

Pardoseala din baie necesită un material cu o rezistență ridicată pentru a face față cu brio expunerii prelungite la apă și umezeală. Cel mai potrivit material pentru acest tip de amenajare este travertinul. 

Travertinul este o rocă sedimentară cu o structură poroasă și se formează printr-un proces ce are loc la gura izvoarelor termale ce conțin carbonat de calciu.

Pardoseala de travertin va oferi băii tale și un aspect estetic plăcut, pe lângă durabilitate, prin intermediul venaturilor interesante și a gamei de culori variate. Culorile sale pământii facilitează integrarea pardoselii de travertin în orice baie, indiferent de stilul de amenajare.

Travertinul este disponibil într-o varietate de finisaje, însă cele mai potrivite pentru amenajarea pardoselii din baie sunt cele mate și antichizate, deoarece sunt cele mai rezistente la apă.

Pentru a asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii tale de travertin, se va efectua un tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea pardoselii de travertin se realizează la fiecare două săptămâni cu ajutorul unei soluții de curățare special concepută pentru acest tip de piatră. Pentru a evita în totalitate posibilitatea zgârierii suprafeței, se recomandă ștergerea imediată a vărsării șamponului, loțiunilor sau săpunului.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 100 de modele de travertin din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci o alegere potrivită pentru amenajarea pardoselii băii tale.