Pardoseala de sandstone pentru hol

Atunci când vine vorba de amenajarea pardoselii din holul tău, trebuie să ai în vedere respectarea unor cerințe foarte importante pentru această încăpere, cum ar fi rezistența cât mai ridicată și estetica inedită. Un material care îndeplinește cu succes aceste cerințe este sandstone-ul.

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă în mare parte din particule minerale sau fragmente de roci de mărimea firelor de nisip.

Holul este prima încăpere a locuinței tale, de aceea este important să aibă un impact vizual impresionant. Pardoseala de sandstone va oferi holului tău frumusețe unică și naturală, prin intermediul texturilor sale ca de nisip și a gamei de culori ce amintește de plajă, care variază de la bej, galben, maro sau roșu. Fiecare bucată de sandstone este diferită, astfel că pardoseala ta din hol va fi cu siguranță neconvențională și nu va mai fi văzută în altă locuință.

Durabilitatea ridicată a sandstone-ului face ca această pardoseală să fie ideală pentru o încăpere cu trafic intens, cum este holul. Finisajul sandstone-ului este foarte important pentru ca pardoseala să fie antiderapantă, astfel că din cele trei finisaje disponibile: natural, lustruit și scapițat, cel scapițat este cel mai potrivit.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura rezistența în timp a pardoselii tale de sandstone din hol. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Această pardoseală nu va necesita un proces de curățare complicat, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid. Pentru o curățare în profunzime vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru sandstone.

Accesând www.stona.ro poți alege modelul potrivit de sandstone pentru amenajarea pardoselii din holul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.