Pardoseala de travertin bej pentru locul de luat masa

Poți oferi locului tău de luat masa, atât aspectul deosebit cât și rezistența de care are nevoie, amenajând pardoseala cu travertin bej.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar care se formează la gura unor izvoare termale care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

Pardoseala de travertinu bej va crea o atmosferă plăcută și relaxantă în locul de luat masa, datorită impactului său vizual discret și elegant. Deși acest tip de material nu iese foarte mult în evidență prin culoare, texturile sale unice, dispuse în mod organizat și paralel pe toată suprafața, vor atrage cu siguranță toate privirile asupra pardoselii tale din locul de luat masa.

Acest material este ideal pentru amenajarea pardoselii din locul de luat masa, nu doar datorită calităților sale estetice, ci și celor practice. Suportă foarte bine traficul intens și nu se va crăpa, zgâria sau ciobi în urma obiectelor grele ce pun presiune pe pardoseală. Având în vedere rezistența foarte ridicată a travertinului, este de așteptat ca pardoseala ta din locul de luat masa să dureze foarte mult timp.

O caracteristică foarte importantă pe care o va oferi travertinul pardoselii tale, va fi textura sa antiderapantă, ce nu va permite producerea eventualelor accidente.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, pentru a proteja suprafața pardoselii de orice eventuale deteriorări ce pot surveni de-a lungul timpului.

Această pardoseală nu va necesita un proces de curățare complicat, o soluție compusă din apă caldă și săpun va fi suficientă pentru curățarea de zi cu zi. Pentru o curățare în profunzime se poate folosi o soluție special concepută pentru travertin.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 40 de modele de travertin bej, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din locul tău de luat masa. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.