Pardoseala de granit pentru locul de luat masa

Locul de luat masa poate fi pus în valoare prin intermediul amenajării pardoselii cu un material durabil și cu aspect deosebit cum este granitul. În acest fel această încăpere nu doar că va căpăta stil și eleganță, dar va fi și longevivă. 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. Această piatră naturală este a doua cea mai rezistentă și mai dură după diamant.

Cu o pardoseală de granit nu trebuie să-ți faci griji că aceasta se va deteriora sau sparge, iar petele și vărsarea de lichide pot fi șterse cu ușurință, suprafața granitului fiind impermeabilă.

Granitul oferă o paletă vastă de culori și modele, ceea ce înseamnă că acest material se potrivește cu ușurință împreună cu decorul deja existent în încăpere. Cele mai comune culori sunt: alb, negru, bej, maro, roșu, albastru și galben.

Pardoseala ta de granit pentru locul de luat masa va necesita efectuarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a-și păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

Întreținerea pardoselii de granit se face cu ușurință folosind săpun lichid împreună cu apă caldă și o lavetă moale.

Peste 400 de modele de granit te așteaptă pe www.stona.ro, sau în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, dar și în depozitele din județele Prahova și Alba.