Pardoseala de travertin bej pentru hol

Atunci când vine vorba de alegerea materialului potrivit pentru amenajarea pardoselii din holul tău, trebuie să iei în considerare două aspecte foarte importante: duritatea și estetica. Astfel că travertinul bej poate fi alegerea potrivită.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar care se formează la gura unor izvoare termale care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

Acest material îndeplinește toate cerințele practice necesare pentru amenajarea pardoselii tale din hol, fiind foarte durabil și având o rezistență bună la traficul intens din această încăpere și la schimbările de temperatură. Travertinul este disponibil într-o gamă variată de finisaje, cele mai potrivite pentru amenajarea pardoselii sunt cele mate sau antichizate, deoarece suprafața devine antiderapantă.

Travertinul bej este un material cu o frumusețe atemporală, ce va oferi pardoselii tale din hol un aer distinct și clasic. Privitorul va fi determinat să se concentreze mai mult pe texturi decât pe culoare, datorită aspectului neutru. Reprezintă o alegere foarte versatilă pentru amenajarea pardoselii din hol, deoarece această culoare neutră va permite amenajarea cu ușurință a celorlalte elemente ale încăperii, indiferent de culorile și stilul ales.

Dacă vei aplica un tratament de sigilare o dată pe an, pardoseala ta de travertin bej va fi foarte rezistentă la zgârieturi și pete.

Această pardoseală va necesita destul de puțină întreținere, pentru curățarea periodică se recomandă îndepărtarea prafului cu un mop uscat, iar apoi folosirea unui produs de curățare special conceput pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro pentru a alege din peste 40 de modele de travertin bej, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale din hol. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.