Pardoseala de marmura gri pentru baie

Baia ta poate avea un aspect modern și distinct, dacă alegi să amenajezi pardoseala din această încăpere cu marmură gri.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Printr-o gamă cromatică care cuprinde tonuri de perlă, ocru cenușiu și argintiu, marmura gri este capabilă să stabilească tendințe, astfel că baia ta amenajată cu pardoseală de marmură gri va emana stil și eleganță. De asemenea această pardoseală va crea în baia ta, un mediu care invită la calm și relaxare.

Diversitatea nuanțelor în care disponibilă marmura gri, permite inegrarea pardoselii în orice stil de amenajare și alăturarea oricăror culori penru realizarea celorlalte elemente din baie.

Pardoseala de marmură este cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de durabilitate. Acest material de înaltă densitate este capabil să reziste la toate tipurile de presiune externă, astfel că nu se va zgâria, păta sau ciobi. De asemenea, poate suporta ușor modificările bruște de greutate, fiind foarte potrivită pentru o încăpere cu trafic intens, cum este baia.

Pentru a asigura rezistența acestei pardoseli la factorii externi de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Curățarea pardoselii de marmură gri se va face cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid sau o soluție special concepută pentru acest tip de piatră, împreună cu un mop moale.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură gri pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.