Pardoseala de travertin bej pentru bucatarie

Pardoseala din bucătăria ta are nevoie de un aspect plăcut, dar și de o rezistență ridicată, astfel că o alegere potrivită a materialului pentru această amenajare poate fi travertinul bej.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar care se formează la gura unor izvoare termale care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

Bucătăria ta va emana frumusețe și va avea un aer distinct și elegant, datorită pardoselii de travertin bej. Deși această culoare are un aspect discret, formează modele interesante împreună cu texturile deosebite ale travertinului. Acest tip de material este foarte versatil prin intermediul culorii sale neutre, ce se potrivește cu orice paletă de culori vei alege pentru amenajarea celorlalte elemente din bucătărie.

Travertinul bej este foarte durabil și va oferi pardoselii tale din bucătărie numeroase beneficii de ordin practic, fiind materialul ideal pentru o încăpere cu trafic intens. De asemenea pardoseala ta de travertin bej va rezista foarte bine la schimbările de temperatură.

Orice pardoseală trebuie să aibă o caracteristică foarte importantă, aceea de a nu fi alunecoasă, astfel că dintre finisajele în care este disponibil travertinul, este recomandat să le alegi pe cele mate sau antichizate.

Aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalare, iar apoi repetarea tratamentului la un interval de 12 luni, va asigura rezistența în timp a pardoselii tale de travertin bej din bucătărie.

Pentru curățarea acestei pardoseli vei avea nevoie de o soluție special concepută pentur acest tip de piatră, sau în lipsa acesteia de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 40 de modele de travertin bej, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale din bucătărie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.