Pardoseala de calcar bej pentru living

Înainte de a amenaja pardoseala din livingul locuinței tale, trebuie să ai în vedere alegerea unui material care să fie atât rezistent, cât și cu aspect estetic deosebit. Calcarul bej este una din cele mai bune opțiuni pentru această amenajare.

Calcarul este o rocă sedimentară compusă în general din minerale calcite și aragonite, ce dispune de o structură compactă și masivă.

Pardoseala de calcar bej va aduce o atmosferă caldă, delicată și elegantă în livingul tău, dar și o versatilitate foarte ridicată datorită nuanțelor neutre și plăcute ale acestei pietre naturale. Gama de modele a calcarului bej este variată, începând cu nuanțe de bej foarte deschis, spre alb, și continuând cu nuanțe mai închise, spre maro. Indiferent dacă îți dorești să obții un living în stil tradițional sau modern, pardoseala de calcar bej se va potrivi de minune în acest spațiu interior.

Pardoseala de calcar bej din livingul tău va fi fermă și durabilă, deoarece materialul are tendința de a suporta orice fel de temperatură și uzură. Plăcile de calcar sunt dense și opace, ceea ce înseamnă că pardoseala ta din living va fi foarte rezistentă la zgârieturi, crăpare și ciobire. Această pardoseală nu va avea nevoie niciodată de înlocuire, datorită durabilității extrem de ridicată a calcarului bej,

Deoarece calcarul bej provine din roci naturale și nu există niciun adaos chimic dăunător în aceste plăci, pardoseala din livingul tău va crea un mediu interior ecologic, cu o calitatea superioară a aerului.

Pentru a te putea bucura fără impedimente de toate calitățile pe care le va oferi pardoseala de calcar bej livingului din locuința ta, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. Intervalul de timp la care este necesară reaplicarea sigilării pe suprafața pardoselii este de 12 luni.

Păstrarea suprafeței curate a acestei pardoseli din livingul tău nu va fi deloc dificilă. Cu o mătură sau un mop de praf se va îndepărta murdăria, iar apoi cu un detergent potrivit pentru suprafața calcarului se va spăla pardoseala. Se poate folosi săpun lichid de vase amestecat cu apă caldă sau detergenți special concepuți pentru calcar.

Peste 30 de modele de calcar bej sunt disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.