Pardoseala de onix pentru hol

Pentru a transforma holul locuinței tale într-o încăpere plăcută și primitoare, este de ajuns să amenajezi pardoseala cu un material deosebit din punct de vedere vizual.

Onixul este o rocă minerală compusă din oxid de siliciu și prezintă de obicei unele impurități care formează straturi succesive. Este comun ca depozitele de onix să fie localizate în zone cu o abundență de roci calcaroase care se cristalizează în timp.

Această piatră naturală are o frumusețe greu de egalat de celelalte materiale, datorită culorilor și modelelor sale impresionante. Piatra se găsește în culori foarte diverse: alb, bej, exotic, galben, gri, roz, roșu și negru. Texturile sunt dispuse sub formă de benzi colorate, ce dau impresia de mișcare viguroasă. Pardoseala din holul tău amenajată cu onix va fi foarte elegantă și luxoasă, devenind instant punctul focal al locuinței tale.

Un alt avantaj al onixului este transluciditatea sa și aspectul delicat și moale la atingere. Această calitate luxoasă permite pardoselii să fie iluminată din spate. Iluminarea din spate a pardoselii de onix cu o distribuție uniformă a luminii, îi va spori culorile care vor avea tendința de a părea mai calde și mai vibrante, evidențiind frumusețea dinamică a pietrei.

Cea mai bună soluție pentru ca pardoseala de onix din holul tău să-și păstreze aspectul estetic neschimbat de-a lungul tipului, este aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. Se recomandă reaplicarea tratamentului de sigilare la un interval de 12 luni.

Curățarea acestei pardoseli nu va fi deloc complicată. fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid. Pentru o curățare în profunzime poți folosi o soluție de curățare special concepută pentru onix.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de onix pentru amenajarea pardoselii din holul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.