Pardoseala de ardezie neagra pentru locul de luat masa

Locul de luat masa din locuința ta poate avea un aspect dramatic și sofisticat, dacă optezi pentru amenajarea pardoselii cu ardezie neagră.

Ardezia este o rocă sedimentară, compusă din argilă cu granule fine, ce s-a format prin întărire din cauza presiunii.

Frumusețea pardoselii de ardezie neagră din locul tău de luat masa va atrage instant toate privirile cu estetica sa impunătoare. Culorile ardeziei negre variază de la gri închis la gri deschis și până la negru intens, cu o suprafață compusă din mai multe straturi suprapuse.

Pardoseala de ardezie neagră va fi extrem de versatilă, astfel că vei avea posibilități nelimitate de amenajarea a întregului spațiu. Poți crea contraste impresionante cu această pardoseală, folosind culori deschise ca alb și bej, sau mai puternice ca roșu, verde, galben sau albastru.

Ardezia este unul dintre cele mai puternice materiale disponibile pentru pardoseli, astfel că pardoseala de ardezie neagră din locul de luat masa al locuinței tale va avea o durabilitate inerentă care o va face rezistentă la crăpături, zgârieturi, rupturi și pete. De asemenea, această pardoseală va fi ideală pentru o zonă cu trafic intens, cum este locul de luat masa și excelentă pentru radierea căldurii. Asta înseamnă că este mediul perfect pentru instalarea sistemele de încălzire sub suprafață.

Dacă aplici un tratament de sigilare în mod regulat, pardoseala ta de ardezie neagră din locul de luat masa va arăta foarte bine chiar și după zeci de ani de la instalare. Cu o întreținere adecvată, pardoseala nu va trebui înlocuită sau îndepărtată niciodată.

Curățarea acestei pardoseli nu va reprezenta un proces complicat. O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid poate fi suficientă pentru a reda strălucirea suprafeței pardoselii de ardezie neagră. Pentru o curățare în profunzime, va fi necesară folosirea unei soluții special concepute pentru ardezie.

Poți alege modelul potrivit de ardezie neagră, pe www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.