Pardoseala de sandstone pentru piscina

Atunci când vine vorba despre amenajarea pardoselii piscinei, este important să alegi un material rezistent la alunecare, durabil și sigur, dar care să aibă și un aspect estetic deosebit. Conform acestor cerințe, sandtone-ul reprezintă o opțiune foarte potrivită.

Sandstone-ul este o rocă sedimentară compusă în mare parte din particule minerale sau fragmente de roci de mărimea firelor de nisip.

Pardoseala de sandstone a piscinei tale va avea un aspect estetic clasic și atemporal, datorită culorilor sale de pământ: bej, galben, maro și roșu, care oferă o versatilitate ridicată și se potrivesc cu ușurință în orice spațiu exterior. Cu ajutorul texturii granulate a sandtone-ului vei avea o experiență similară cu o plimbare pe plajă, atunci când îți vei petrece timpul la piscina ta. Indiferent de modelul de sandstone pe care îl vei alege, vei obține o pardoseală unică pentru piscina ta, deoarece fiecare bucată de material este diferită.

Sandstone-ul este un material ideal pentru amenajarea pardoselii piscinei și din punct de vedere practic. Suprafața sa este antiderapantă în mod natural și este rezistentă la abraziune. Pardoseala de sandstone a piscinei tale va fi durabilă în timp și va face față fără probleme expunerii prelungite la apă și căldură.

Un tratament de sigilare adecvat aplicat înainte de folosire, va asigura rezistența pardoselii de sandstone și o va pregăti să suporte cu brio toate condițiile din zona piscinei: căldura, apa și vântul. Va fi necesară reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Pentru a curăța această pardoseală, aspiră sau șterge suprafața pentru a îndepărta praful, iar apoi spală folosind un mop sau o cârpă care a fost umezită cu apă caldă. Nu este nevoie să utilizezi un produs chimic de curățare.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de sandstone pentru amenajarea pardoselii piscinei tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.