Pardoseala de calcar pentru hol

Holul reprezintă zona de tranziție către celelalte încăperi ale locuinței tale, dar și prima impresie pe care și-o formează vizitatorii tăi. Astfel că poți amenaja pardoseala din acest spațiu cu calcar, deoarece oferă rezistență ridicată și un aspect deosebit.

Calcarul este o rocă sedimentară compusă în general din minerale calcite și aragonite, ce dispune de o structură compactă și masivă.

Această piatră naturală se simte moale și confortabilă la atingere, fiind un material foarte potrivit pentru amenajarea pardoselii din hol. Gama de culori diversă și texturile complexe de pe suprafața calcarului, vor transforma holul tău într-o încăpere elegantă și primitoare.

Pardoseala de calcar va face față cu brio traficului intens din holul tău, dar și factorilor externi ce ar putea deteriora această pardoseală. Nu se va zgâria, crăpa sau sparge cu ușurință, însă pentru a-i asigura rezistența, pardoseala ta de calcar din hol va necesita aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Calcarul este disponibil într-o gamă largă de finisaje, însă cel mai potrivit pentru amenajarea pardoselii este cel mat, deoarece suprafața devine antiderapantă.

Pentru întreținerea pardoselii de calcar din holul tău, vei avea nevoie de un mop moale penru a îndepărta praful, iar apoi de o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră, pentru a o spăla.

Intră pe www.stona.ro pentru a alege din peste 50 de modele de calcar, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale din hol. Ne poți vizita în showroom-ul din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.